JKit Vista Blog

Υποδοχή

Στην είσοδο του κτήματος, δίπλα ακριβώς από τον χώρο στάθμευσης θα δείτε το κτίριο της υποδοχής μας. Όλες οι αφίξεις και αναχωρήσεις γίνονται με ραντεβού. Ώρες άφιξης 15:00-20:30 και αναχώρησης 8:00-11:00. Τηλ. πληροφοριών 27540 51040.

         reception pv2         

          

Tο      Porto View Σουίτες και Διαμερίσματα        βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία, λίγα μόλις μέτρα από τον παραλιακό δρόμο Πορτο Χελιού - Κόστα και περίπου 2 χλμ από το κέντρο του χωριού.

Προσφέρουμε δίχωρες σουίτες και διαμερίσματα χωρητικότητας εώς 4 ατόμων. Όλα διαθέτουν ένα υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεββάτι και στον κυρίως χώρο βρίσκονται 1 ή 2 μονά κρεββάτια και μικρή εξοπλισμένη κουζίνα με μικρό ψυγείο.

Ιδιαίτερα φιλικό σε οικογένειες και σε ζευγάρια που θέλουν να απολαύσουν στγμές ξεκούρασης, οι παροχές του συγκροτήματος περιλαμβάνουν δωρεάν WiFi, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, πισίνα με ξαπλώστρες και κιόσκι με θέα τον όμορφο κόλπο του Πορτο Χελίου.  

 

                                                                                       

 

Πρωτόκολλο Λειτουργίας

Το κατάλυμά μας, έχοντας πάντα ως γνώμονα την προστασία της υγιεινής και της ασφάλειας των φιλοξενούμενων αλλά και του προσωπικού μας και σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις των Υπουργείων Τουρισμού & Υγείας, τηρεί το παρακάτω υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας:

 •  Ώρα άφιξης : 15:00-20:30 και ώρα αναχώρησης : έως 11:00 . Χρήση του διαμερίσματος, των κοινόχρηστων χώρων και της πισίνας πέραν της 11:00 απαγορεύεται.
 • Κατά την άφιξη ζητείται η έγγραφη ενημέρωση του καταλύματος των πλήρη στοιχείων των διαμενόντων (πχ εθνικότητα, ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail). Το αρχείο τηρείται υποχρεωτικά για λόγους προστασίας δημόσιας υγείας καθ’υποδειξιν του Υπουργείου Υγείας και είναι σύννομο με τον Γενικό Κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).
 • Απαγορεύεται η είσοδος και διαμονή στους χώρους των μη διαμενόντων.
 • Διατίθενται στους πελάτες μας μέσα ατομικής προστασίας.
 • Το προσωπικό μας έχει ενημερωθεί και εκπαιδευτεί για το πρωτόκολλο υγιεινής και θερμομετρείται κάθε πρωί στο πλαίσιο ατομικής ευθύνης.
 • Κατά την άφιξη οι φιλοξενούμενοί μας θα βρουν βασικές υγειονομικές οδηγίες στα ελληνικά και αγγλικά.
 • Στα δωμάτια γίνεται σχολαστικό καθάρισμα με ατμοκαθαριστή, καθώς και πολύ καλός αερισμός δωματίου κατά τις ώρες που μεσολαβούν μεταξύ των διαμονών. Στους κοινόχρηστους χώρους μας πραγματοποιείται συχνή απεντόμωση, μυοκτονία και απολύμανση.
 • Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα καθαρισμού των δωματίων και αλλαγής ιματισμού και πετσετών.
 • Για την πισίνα μας , το κατάλυμά μας τηρεί τις υγειονομικές διατάξεις του Υπουργείου Υγείας για την χλωρίωση του νερού.
 • Οι ξαπλώστρες, τοποθετημένες στις ενδεδειγμένες αποστάσεις, απολυμαίνονται κατά την διάρκεια λειτουργίας της πισίνας.
 • Ο μέγιστος συνολικός αριθμός των εισερχομένων εντός της πισίνας κάθε στιγμή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος των 10 ατόμων.

sima ugeias katalimata

 

 

 

 

 

Τετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2023Επικοινωνία

Porto View Σουίτες & Διαμερίσματα
Πόρτο Χέλι, Αργολίδα, 21300
Tηλ.    (+30) 27540 51040
Κινητό (+30) 6973037302
Email: portoviewhotel@gmail.com

Αρ.Γνωστοπ.: 1138333

 

Newsletter

Blog

Υποδοχή Στην είσοδο του κτήματος, δίπλα ακριβώς από τον...
Δρώμενα Ερμιονίδας Τα κοινωνικά δρώμενα του δήμου μας